HKPS DOMAĆIN CFE konferencije u studenim 2020. godine

HKPS DOMAĆIN CFE PROFESIONALNE KONFERENCIJE POREZNIH SAVJETNIKA EUROPE 2020. GODINE

Skupština CFE Tax advisers Europe (CFE) donijela je dana 4.10.2019. u Torinu jednoglasnu odluku da Hrvatska bude domaćin profesionalne konferencije u studenom 2020. godine:

13th European Conferene on Tax Advisers’ Professional Affairs Zagreb – Croatia 2020

Ova odluka uslijedila je kao svojevrsna zahvala za redovne aktivnosti predstavnika Komore u radu stručnih odbora CFE-a (PAC i FC) i po prijedlogu IO HKPS da se slijedeća međunarodna porezna konferencija u suorganizaciji CFE i HKPS održi u Hrvatskoj.

Time će se omogućiti povoljniji uvjeti svim članovima Komore da sudjeluju na jednoj od najprestižnijih stručnih poreznih konferencija, a koju CFE organizira samo jednom godišnje.

Na ovogodišnjoj 12. CFE profesionalnoj konferenciji koja se održava ovaj tjedan u Parizu* ispred Komore prisustvovati će predsjednik Damir Brajković i potpredsjednik Ivan Čevizović, kako bi stekli dodatna iskustva i Komoru što bolje pripremili za domaćinstvo slijedeće godine.

*https://taxadviserseurope.org/wp-content/uploads/2019/11/12th-European-Conference-on-Tax-Advisers%E2%80%99-Professional-Affairs-Programme-2.pdf

HRVATSKA KOMORA POREZNIH SAVJETNIKA